Koncerti

27.07.2016.

Tribute legendama ovog vikenda Amy Winehouse
foto: PR photo
Tribute legendama ovog vikenda

Slušamo Amy i David Bowie-a

Ovog vikenda ćemo na letnjoj sceni Bitefartcafe-a slušati muziku Amy Winehouse i David Bowie-a. Navikli smo na najbolje žive svirke koje Bitefartcafe ima da nam pruži a sada ćemo uživati u nastupima koji će nam dočarati atmosferu pokojnih legendi.

U petak, 29. jula, od 22h bend Gift će prirediti svoj tribute nastup David Bowie-u. Spiritualna povezanost koju je vokal benda Gift, Joca, oduvek osećao sa poznatim muzičarem vratiće vas u najbolje dane, kada je Bowie bez premca i konkurencije vladao muzičkom scenom. Nakon toga, od 23:30h čeka vas muzika 80tih. Perpetuum Mobile će izvoditi najveće hitove, provodeći vas preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, pa sve do najnovijih hitova!  

U subotu, 30. jula, od 22h nastupa Amy’s House. Ova tribute bend je sastavljen od vrhunskih muzičara koji su se okupili oko ideje da donesu slušaocima, pratiocima i obožavaocima, čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba. Sigurni smo da će vas proći žmarci kada čujete Nevenin vokal, koji je toliko blizak Amy, njene pokrete i izgled, dok bend svira originalne aranžmane, urađene do tančina. Od 23:30h nastupaju Girls, Boys and Toys, bend svima već dobro poznat koji uvek sa sobom nosi osmeh i dobru energiju.

Cena karte će iznositi 300 dinara. 

Ostavi
komentar

Povezano