Koncerti

24.01.2013.

Tonny Montano u petak, 25. januara, u DOB-u! Tonny Montano
foto: DOB PR Photo
Tonny Montano u petak, 25. januara, u DOB-u!

Povratak rokabili mangupa

Možda ove malo mlađe generacije ne znaju baš najbolje, i ne treba im zameriti, da nema osobe koja '80 i početkom '90 nije volela pesme Tonnya Montana. Čak i ako ste od onih koje ovaj žanr malo nervira, priznajte sebi da ste se uvek nasmejali kad na radiu čujete "10 godina" ili "Perač prozora". Svi smo ga voleli, jer je Tonny Montano bio sastavni deo tog divnog vremena, a njegove pesme smo, iako često sa prilično obimnim tekstovima, svi znali napamet od reči do reči.

Tonny, je na našu veliku sreću, došao do odlične ideje da ponovo okupi bend! Na žalost, postava sa kraja '80 se osula i neki članovi uveliko žive po inostranstvu pa je ekipa malo izmenjena, što je neminovno dovelo i do blage promene zvuka, ali u pozitivno smislu. Tonny to duhovito opisuje na sledeći način "Nekad smo svirali frkabili a sada je pravi punk - rock". 

On je sa bendom već nastupao na otvaranju Beer festa prošle godine, a ovog petka, 25. januara, beogradska publika imaće prilike da ga čuje u Domu Omladine gde će održati veliki koncert i potsetiti nas zašto smo ga toliko voleli. Na koncertu će nastupiti i brojni, odlični, gosti: Kiki iz Pilota, Era i Tomke iz Vamprira, Aca Seltik i Džekac i Celts-a i Ranđa iz Nevernih Beba.

Divna je vest da Tonny najavljuje i brojne druge nastupe kao i snimanje novih singlova. Za sada su snimili jednu pesmu, pod nazivom "Neću da budem šljam" i posvetili je svima nama koji su ga oduvek cenili i slušali. 

Bend danas čine: Tonny Montano - vokal, Eddie Salvatore - ritam giatara, Santos Trafficante - solo gitara, Vincenzo de Mora - bas gitara i Emilio Horhas - bubanj. Koncert startuje u 20:30 a karte možete kubiti preko EVENTIM prodajne mreže po ceni od 800 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano