Koncerti

22.07.2013.

Toni Cetinski po drugi put u Kombank Areni Toni Cetinski
foto: www.tony-cetinski.com
Toni Cetinski po drugi put u Kombank Areni

23. novembar

Toni Cetinski je sa razlogom jedan od najpopularnijih i najvoljenijih hrvatskih muzičara a njegova muzika se rado sluša i širom celog regiona. Tokom svoje 25 godina duge karijere Toni je izdao neverovatnih 11 albuma od čega poslednji, trenutno aktualan „Opet si pobjedila“, prošle, 2012. godine. Čuven je po zapanjujućem glasu, neverovatnoj energiji o odličnim živim nastupima.

Domaća publika će ove godine imati prilike da ga čuje i vidi u Kombank areni, 23. novembra. Ovo će biti njegov drugi koncert u ovom prostoru, nakon prošlogodišnjeg trijumfa za dan zaljubljenih kada je održao koncert za pamćenje pred prepunom arenom. Kako je prošle godine pevao više od dva sata, vraćao se na bis a svojim baladama rasplakao ženski deo publike, logično je da sve to očekujemo ponovo, u novembru.

Ulaznice za Tonijev koncert su u prodaji po ceni od 2500 i 3000 dinara za tribine, 2500 za fan pit i 1900 za parter a mogu se kupiti na svim EVENTIM prodajnim mestima, na biletarnici Kombank Arene i online (kombankarena.com i eventim.rs).

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano