Koncerti

16.06.2014.

Tom Jones održao čas pevanja sinoć u Kombank Areni Tom Jones
foto: Aleksandar Zec
Tom Jones održao čas pevanja sinoć u Kombank Areni

Glas i energija koji se graniče sa čudom

Iako već dobro znamo da je glas čuvenog Tom Jonesa, i pored činjenice da je pre svega nekoliko dana napunio 74 godine, sjajno očuvan, nemoguće je bilo ostati ravnodušan sinoć, na njegovom drugom velikom koncertu u Kombank Areni.

Kao što je i najavljeno, Jones je koncert otvorio pesmom „Burning Hell“ tokom koje je odmah postalo jasno da se radi o vokalu čija se čistoća, moć i pokretljivost ni najmanje nisu promenili tokom godina a kroz hitove koji su usledili: „Mama Told Me Not To Come“ i „Sex Bomb“ Tom nas je podigao na noge i bukvalno oduševio svojom vitalnošću, energijom i savršenim pavenjem.

“Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati” izjavio je Tom neposredno pred koncert u Areni.

Pre pet godina, kada je prvi put nastupio u Areni, Jones je obećao da će se vratiti i to je obećanje održao a nakon sinoćnjeg spektakla se nadamo da ćemo imati prilike da ga još viđamo u našem gradu.

Hvala Tom!

Ostavi
komentar

Povezano