Koncerti

27.11.2012.

The Cranberries u Hali Sportova The Cranberries
foto: PR Photo
The Cranberries u Hali Sportova

Bend koji čekamo od devedesetih

Kultni bend The Cranberries nastupiće u Beogradu 4. decembra u Hali Sportova. Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji, u Beograd dolaze jedan dan pre koncerta, pa planiraju da svo slobodno vreme iskoriste za razgledanje grada. Kako saznajemo od organizatora Cranberries će prošetati Knez Mihajlovom, Kalemegdanom i Skadarlijom a posebna im je želja da probaju domaću rakiju. 

Iako su jedan od najuspešnijih i najpoznatijih bendova '90 sa više od 15 miliona prodatih ploča samo u Americi, njihova lista specijalnih zahteva je veoma kratka i uglavnom se tiče tehnikalija. 

Bend je tokom svoje karijere izdao sedam albuma od čega poslednji, Roses ove, 2012. godine. Bend je između 2003. i 2009. napravio pauzu, nakon koje su se okupili radi održavanja turneje po Severnoj Americi a uskoro je usledio i album. 

Ulaznice za koncert koštaju 2500, 2900 i 3500 dinara i mogu se kupiti na svim CS Eventim prodajnim mestima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet Centra Beograd, Doma Omladine i UŠĆE Šoping Centra. Online prodaja i rezervacije: www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Ostavi
komentar