Koncerti

24.07.2019.

The Chemical Brothers dolaze u Zagreb
foto: Youtube screenshot
The Chemical Brothers dolaze u Zagreb

Predstavljaju aktuelni album No Geography

Tom Rowlands i Ed Simons, kao The Chemical Brothers, jedno od najuticajnijih imena elektronske muzike - The Chemical Brothers, u sklopu velike svetske turneje No Geography, kojom promovišu istoimeni album, stižu u Zagreb - 12. novembra u Dom sportova, službeno je potvrđeno i na stranici benda!
 
Velika turneja uključuje svetske festivale, od Meksika do Australije, preko Glastonburyja u Velikoj Britaniji do Fuji festivala u Japanu, sa velikom završnicom u O2 Areni u Londonu!
 
The Chemical Brothers više od 20 godina definišu elektronsku muziku, a njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svetskih pozornica. No, osnovna ideja je ostala ista: njihov koncert kreira transcendentalni audio-vizualni prostor kojem se publika jednostavno prepušta i gubi u njemu! Nastupi ovog electro dvojca nisu samo DJ setovi već kompletan audiovizualno događaj praćen spektakularnom sopstvenom produkcijom, kojom stvaraju sasvim novo iskustvo i jedno od najzanimljivijih doživljaja muzike.
 
Svi koji su bili na nastupu u našoj Areni 2007. godine sve ovo mogu i da potvrde! 
 
Ostavi
komentar