Koncerti

18.12.2013.

The Beatles tribute bend otvara Bajagin koncert u Novom Sadu The BestBeat
foto: Longplay PR Photo
The Beatles tribute bend otvara Bajagin koncert u Novom Sadu

Bestbeat, koji su jedan od najpoznatijih tribute bendova sastava The Beatles kod nas a i šire, nastupiće kao predgrupa Bajagi i Instruktorima na predstojećem koncertu u Novom Sadu 27. decembra!

Bestbeat je osnovan 2005. godine a čine ga Damjan Dašić (Paul McCartney), Vladimir Banovčanin (John Lennon), Marko Ćalić (George Harrison) i Vitomir Milićević (Ringo Starr). Momci sviraju na instrumentima i pojačalima kakve su koristili i Bitlsi, a interpretacije nalikuju originalima do najsitnijih detalja! Do sada su svirali širom regiona i Evrope, imali uloge u filmu „Žućko“, a američki magazin „Newsweek“ ih je svrstao u top 30 tribute bendova The Beatles-a na celom svetu!

Dašić je izjavio da nastup na Bajaginom koncertu nije slučajan, jer se i kod Instruktora oseća uticaj čuvene liverpulske četvorke, i da jedva čekaju da nastupe pred tako velikim auditorijumom u Novom Sadu!

Podsećamo vas, koncert se održava 27.12. u velikoj dvorani Spensa, i do 20. decembra možete nabaviti karte po ceni od 800 i 1000 dinara, koje će posle toga poskupeti na 1000 i 1200 dinara!

Vidimo se! 

Ostavi
komentar