Koncerti

11.12.2018.

Svemirko i Kezz u Dragstoru sledećeg četvrtka
Svemirko i Kezz u Dragstoru sledećeg četvrtka

Petorka iz Hrvatske i jedna lokalna izvođačica

Sasvim jedan fin decembarski četvrtak je pred nama! Nastupiće popularni hrvatski sastav Svemirko, ali i devojka koja ima interesantan album i još interesantnije žive nastupe. 
 
Ako ste čuli za Svemirka, to su sigurno bili hvalospevi! Za njega kažu da je sve što ste od jednog pop benda tražili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, veštine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnim. 
 
Ova eklektična skupina predvođena je Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava koji čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava savremene pop muzike regiona.
 
Na krilima debitantskog albuma Vanilija, Svemirko je u relativno kratko vreme pridobio naklonost kritike, a publiku posebno privoleo živim nastupima. 
 
Drugi po redu studijski album Tunguzija nastavlja, a donos fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove. 
 
Kezz je Tamara Ristić, producentkinja i live looping umetnica. Prvi studijski album objavila je prošle godine u izdanju kuće Mascom Records. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji modernog, elektroakustičnog zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji. Osim toga, dešava se da cele noći pušta muziku na 20/44 i nastupa u različitim formatima. 
 
Pretprodaja karata je u Zaokretu po ceni od 400 RSD.
 
 
 
Ostavi
komentar