Koncerti

20.09.2018.

Stigao je i taj petak, Daphni cele noći u Dragstoru!
foto: Youtube screenshot
Stigao je i taj petak, Daphni cele noći u Dragstoru!

Cenjeni muzičar nakon osam godina u Beogradu

Još u februaru smo najavili ovaj događaj i gotovo da ne možemo da poverujemo da je konačno došao vikend kada ćemo slušati celonoćni DJ set ovog čuvenog muzičara! 
 
Kanađanin Dan Snaith je osnivač benda Caribou. Nastupiće u petak, 21. septembra, u klubu Dragstor i izvesti celovečernji didžej set pod pseudonimom Daphni. Danovi kultni višečasovni setovi puni su prethodno neobjavljene muzike, specijalnih edita i remiksa tako da je izvesno da nas očekuje jedan potpuno neizvesan eklektični set u bašti Dragstora.
 
Zanimljivo je da je jedan od prvih nastupa Dana Snaitha bio upravo u Beogradu i to davne 2002. godine na prvom izdanju Dis-patch festivala na kom je predstavio projekat Manitoba. Sa četvoročlanim bendom Caribou, u kom je tekstopisac, pevač i perkusionista, nastupao je dva puta u Beogradu, prvi put 2005. godine takođe na Dis-patch festivalu i 2010. godine u Kulturnom centru GRAD.
 
Early bird karte za ovaj događaj su rasprodate, a karte po regularnoj ceni od 1000 RSD možete da kupite u Zaokretu (Cetinjska 15), ili na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn.
 
Daphni slušamo u Dragstoru zahvaljujući saradnji kluba sa timom +++ (plusplusplus) festivala. Ovo će biti jedan od retkih nastupa koje će kanadski didžej održati ove godine i jedan od poslednjih u šestoj sezoni kluba Dragstor.
 
U jednom od intervjua pred nastup u Beogradu, Dan je rekao da posebno voli allnightere jer na samom početku uživa to što ljudi mogu da mu priđu i proćaskaju sa njim dok nije gužva, pa se vidimo tamo sutra čim se vrata otvore! 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano