Koncerti

03.09.2014.

Španska zvezda Luz Casal gošća na koncertu Magnifica 18. oktobra Luz Casal
foto: Detalj sa omota albuma
Španska zvezda Luz Casal gošća na koncertu Magnifica 18. oktobra

Čuvena španska pevačica Luz Casal biće specijalna gošća slovenačkog muzičara Magnifica na njegovom koncertu 18. oktobra u beogradskom Sava centru na kom će nastupiti zajedno sa the Serbian Army Orchestra.

"Za mene je velika čast što sam bila deo ekipe filma „Montevideo, vidimo se“ a povrh svega što ću učestvovati na koncertu Magnifica, muzičara koga poštujem i kome se mnogo divim. Vidimo se uskoro u Beogradu. Pozdrav iz Španije!", kaže Luz Casal u video poruci.

Magnifico je sarađivao sa Luz Casal radeći muziku za "Montevideo, vidimo se!", a na koncertu u Sava centru španska pevačica će iz filma Dragana Bjelogrlića izvesti "Madrugadas (Pukni zoro)" i "Al Viento", kao i njen veliki hit "Piensa en mi".

"Sarađivati sa takvom osobom kao što je Luz je veoma jednostavno i lako, jer je veliki profesionalac. Jako smo uživali i u studiju i izvan njega", objašnjava Magnifico.

Ulaznice za koncert Magnifico & the Serbian Army Orchestra od 2. septembra su u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, po cenama 2.500, 2.200, 1.800 i 1.500 dinara.

 

Ostavi
komentar

Povezano