Koncerti

15.05.2013.

Slayer: "Nema otkazivanja koncerta, dođite da pravimo buku za Jaff-a"! Slayer
foto: Kombank Arena PR Photo
Slayer: "Nema otkazivanja koncerta, dođite da pravimo buku za Jaff-a"!

Jeff Hanneman, gitarista i jedan od osnivača jednog od najboljih treš metal bendova svih vremena, Slayer, preminuo je posle duže bolesti pre desetak dana (2. maja) u 49. godini u Kaliforniji.

“Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo SVI ZAJEDNO praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!”, zvanično su povodom ovog tragičnog događaja izjavili Tom Araya i Kerry King, stavivši tačku na nagađanja i konstantna pitanja kako fanova tako i medija po pitanju njihovih nastupa među kojima je koncert u Kombank Areni u Beogradu zakazan za 25. jun.

Slayer već dve godine nastupa u izmenjenom sastavu, tačnije od kako je Jeffu konstatovana teška bolest. Počast svom kolegi i prijatelju Slayer je, kao što i dolikuje, odao minutom buke a video u kom su mnogi podelili svoje lične utiske o poznanstvu sa njim možete pogledati niže u tekstu.

Kako stvari stoje, Beograd očekuje moćan i emotivan koncert a mi vas ovom prilikom podsećamo da će ulaznice sve do 2. juna koštati svega 1900 dinara (nakon ovog datuma cena se penje na 2200), pa požurite, ako do sada već niste kupili svoje karte. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i Eventima.

Ostavi
komentar