Koncerti

20.02.2013.

Slayer dolazi u Beograd! Slayer
foto: Kombank Arena PR Photo
Slayer dolazi u Beograd!

Slayer, verovatno jedan od najvećih i najznačajnijih metal satsva svih vremena dolazi po prvi put u Bograd gde će 25. juna nastupiti u Kombank Areni.

Slayer danas čine Tom Araya (bass i vokal), Kerry King (gitara), Jeff Hanneman (gitara) i Dave Lombardo (bubnjevi). Bend ima iza sebe karijeru dugu više od trideset godina, pet nominacija i dva osvojena Grammy-a, jedanaest albuma i preko dvadeset miliona prodatih ploča širom sveta. Svrstavaju se u takozvanu "Veliku četvorku" metala a društvo im prave Megatedth, Antrax i Metallica. Slayer, međutim, nije nikada, za razliku od nekih drugih bendove, olakšao svoj zvuk niti pravio kompromise kad su u pitanju njihovi oštri tekstovi, agresivan ton i odlučan stav. Naprotiv, oni su tokom svih godina ostali verni sebi i svom zvuku i to je jedan od razloga zašto ih drugi masovno kopiraju kako u smislu muzike tako i na nastupima. 

Slayer do sada nikada nisu bili gosti Beograda pa je ovaj koncert utoliko značajniji a fanovi mogu očekivati nastup maksimalne žestine i metal spektakl kakav do sada nismo imali prilike da vidimo.

Ulaznice za koncert su od 22. februara do 3. marta u prodaji po ceni od 1700 dinara a od 4. marta do 2. juna po ceni od 1900 dinara. Od 2. juna pa do dana koncerta cena će biti 2200 dinara. Svoje karte možete kupiti na svim EVENTIM prodajnim mestima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine, Ušće Shopping Centra i na web sajtovima Arene i Eventima.

Vidimo se!

Ostavi
komentar