Koncerti

13.09.2013.

Severina nastavlja seriju koncerata u Srbiji Severina Vučković
foto: Music Star Production PR Photo
Severina nastavlja seriju koncerata u Srbiji

Uskoro u Bačkom Petrovcu i Subotici

Severina Vučković je ovo leto provela radno, vredno nastupajući u gradovima širom regiona. Svaki njen nastup bio je rasprodat do poslednje ulaznice a neretko je veliki broj fanova ostajao sa one strane kapije zbog prevelikog interesovanja i popunjenosti prostora.
 
Poslednji koncert iz serije letnje jadranske turneje održala je 23. avgusta u Vodicama u klubu Hacienda pred nekoliko hiljada obožavalaca. Nešto ranije ove godine Seve je i domaću publiku obradovala i oduševila spektakularnim koncertima u Beogradu, Nišu i Kragujevcu a upravo je iz njenog tima potvrđeno da će 20. septembra nastupiti i u Bačkom Petrovcu u Aquaparku Petroland. Takođe, i publika u Subotici će imati prilike da je vidi i čuje i to 6. oktobra u Hali Sportova
 
Severina je do danas objavila čak 12 studijskih albuma, od čega poslednji i trenutno aktuelni „Dobrodošao u klub“, krajem prošle godine. Tokom svoje, više nego uspešne karijere, ostvarila je saradnju sa imenima kao što su Goran Bregović, Arsen Dedić, Matija Dedić, Gibonni i Željko Bebek a njeni hitovi „Brad Pit“, „Gas, gas“, „Tarapana“, „Pogled ispod obrva“ i mnogi drugi slušani su širom regiona.
 
Ostavi
komentar

Povezano