Koncerti

23.06.2014.

SevdahBABY: Veliki koncert u DOB-u 29. juna SevdahBaby & Djixx
foto: Detalj sa omota albuma
SevdahBABY: Veliki koncert u DOB-u 29. juna

Prvobitno, veliki koncert sastava SevdahBABY je trebalo da se održi 17. maja, ali je zbog poplava koje su zadesile našu zemlju pomeren za nedelju, 29. jun, kada će popularna grupa u Domu omladine Beograda održati veliku koncertnu promociju albuma „Sega Mega, ti i ja“ koji je izašao krajem prošle godine!

Sa poslednjeg albuma „Sega Mega, ti i ja“ već se izdvojilo nekoliko hitova, a na velikom koncertu publika će moći da uživa u spektaklu koji je SevdahBABY live band pripremio, gde će pored svima nam dobro znane Djixx nastupiti još nekoliko sjajnih vokala iz Beograda, a kao DJ podrška nastupiće, kako smo i očekivali, Me-High-Low!

Milan Stanković, koji stoji iza imena SevdahBABY, već godinama unazad spaja naizgled nespojive muzičke žanrove, ne obazirući se na kritike strasnih zagovarača samo određenog pravca, a ovaj one-man-band je vremenom prerastao u sastav koga čine njegovi najverniji i najtalentovaniji prijatelji – SevdahBABY LIVE!

Ulaznice za predstojeći koncert možete nabaviti na blagajni DOB-a i pute prodajne mreže Eventim-a, po ceni od 500 dinara!

Koncert počinje u 21 čas.

Vidimo se!

Ostavi
komentar