Koncerti

15.05.2015.

Sassja u Beogradu i Novom Sadu Sassja
foto: Official Facebook Page
Sassja u Beogradu i Novom Sadu

Koncerti reperke 15. i 16. maja

Sassja – prva žena FMJAM-a, nastavlja promociju svog prvog studijskog albuma “Taktički Praktično“ i ove će godine poharati gotovo sve regionalne festivale, ali pre toga održaće dva koncerta u Srbiji.

Beograđani će energičnu Tuzlanku moći da čuju večeras, 15. maja u klubu Monsun. Koncert počinje u 22h, a ulaznice možete kupiti u ZLA SHTEK-u po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Novosadska kafe-galerija KC Utopia ugostiće Sassju 16. maja. Domaću podršku gošći sa „Trga soli“ pružiće Sanjcaa i Eli Džejn. Celokupni program počinje u 22h, a ulaznice možete kupiti u kafe-galeriji KC Utopia po ceni od 200 dinara u predprodaji i 400 dinara, na dan koncerta.

Osim INmusica, koji je Sassjin nastup najavio pre nekoliko nedelja, njeno gostovanje sada su službeno potvrdili i ostali regionalni festivali: Student Day Festival u Rijeci gdje će nastupati zajedno s Frenkiem, OK Fest, Seasplash festival u Puli, Kaleidoskop Festival u Tuzli, Schengenfest, Pannonian Challenge u Osijeku, kao i Lake Fest u Nikšiću.

Sanela Halilović a.k.a. SASSJA u samo par meseci, svojom je jednostavnošću, energijom i izuzetnim talentom osvojila publiku i medije širom regiona. Njen posljednji singl “Etikete” za samo tri meseca, pregledan je više od 470 000 puta na YouTube-u, a album prvenac "Taktički praktično" po slušanosti je putem online muzičkog servisa u roku 24 sata dospeo na prvo mesto.

Ostavi
komentar

Povezano