Koncerti

24.12.2014.

S.A.R.S. u Hali sportova 7. marta 2015. S.A.R.S.
foto: PR Photo
S.A.R.S. u Hali sportova 7. marta 2015.

„Kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju“

Iza sastava S.A.R.S. stoji više nego uspešna godina – početkom 2014. objavili su novi album, posle kog je usledio veliki broj koncerata širom regiona, kojima su se S.A.R.S. pokazali kao jedan od najuspešnijih bendova ovuh prostora!

Četrvti album po redu, koji nosi naziv „Ikone pop kulture“ prošao je sjajno i kod kritike i kod publike, što se pokazalo i na brojnim koncertima koje je ekipa održala tokom godine, kako u našoj zemlji, tako i u komšiluku (tri rasprodate „Tvornice“ proletos u Zagrebu, kao i prepun Dom sportova nedavno).

Veliki spektakl koji S.A.R.S. pripremaju za Halu sportova 7. marta sledeće godine je, kako kažu, kruna lepih stvari koje im se dešavaju u poslednje vreme, poručivši takođe da je to veliki poduhvat, ali da misle da su sazrelili kao bend za tako nešto.

Predstojeći koncert je organizaciji promoterske kuće Long Play, a karte se mogu kupiti u pretprodaji putem prodajne mreže Eventim, po ceni do 600 dinara.

Podsećanja radi, Sveže Amputirana Ruka Satrijanija su proboj na domaćoj sceni napravili 2007. godine, objavljivanjem hita „Buđav lebac“, nakon čega su nastavili da ređaju uspehe svojim numerama, objavivši do sada 4 studijska albuma„S.A.R.S.“ (2009), „Perspektiva“ (2011), „Kuća časti“ (2013) i „Ikone pop kulture“ (2014).

Ostavi
komentar