Koncerti

24.12.2012.

S.A.R.S., The Branka i Marko Aleksandar Gajić u Božidarcu 28.12. S.A.R.S. Poster
foto: Vračar Rocks PR
S.A.R.S., The Branka i Marko Aleksandar Gajić u Božidarcu 28.12.

Poslednji koncert iz serije Vračar Rocks za ovu godinu

Ovogodišnji serijal sjajnih događaja i koncerata pod nazivom Vračar Rocks, završava se u petak  28. decembra trostrukim koncertom na kom će nastupiti S.A.R.S., The Branka i Marko Aleksandar Gajić.

 
S.A.R.S. ovim koncertom završava turneju u okviru koje su svirali po celom regionu, a najavljuju da će pored starih hitova publici odsvirati i nekoliko stvari sa najnovijeg albuma koji samo što nije izašao. Ovaj album će biti njihovo treće izdanje, a najavili su ga još pre par meseci uspešnim singlom "Bojana" koji je uveliko u samom vrhu svih domaćih top lista. 
 
Pored njih nastupiće još dva predstavnika takozvane BIGZ scene, bendovi  The Branka koji su sa singlovima „Ona menja sve“  i  „Nuklearna bomba“ skrenuli pažnu na sebe a nedavno su izbacili i singl u saradnji sa Sajsi MC – „VII/4“  i Marko Aleksandar Gajić  kome debi album izlazi na proleće a za sada je uradio video za pesmu „Nevolje“.
 
Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara i mogu da se kupe u prodavnici FELIX i u tržnom centru Sremska (I sprat), a na ulazu na koncert cena karte biće 500 dinara.
 
Koncert je naravno u Božidarcu a sve kreće u 20h.
 
Ostavi
komentar

Povezano