Koncerti

28.08.2013.

Rundek i Kargo Trio večeras (29.8.) na letnjoj sceni BitefArtCafe-a Darko Rundek
foto: PR Photo
Rundek i Kargo Trio večeras (29.8.) na letnjoj sceni BitefArtCafe-a

Pozdrav starom albumu i najava novog

Darko Rundek i njegov Kargo trio nastupiće sutra (četvrtak 29. avgust) na letnjoj bini BitefArtCafea na Malom Kalemegdanu. Ovaj prostor za njih nije novost, naprotiv! Prošle godine su nam na istom mestu priredili koncert za pamćenje tako da su očekivanja, koja su kad je Darko u pitanju, inače visoka, sada podignuta u nebesa!

Rundek i Kargo Trio upravo rade na novom materijalu koji će se naći na novom albumu čiji datum izlaska još nije preciziran. U tom kontekstu koncert u Beogradu biće ujedno i „oproštaj“ od još uvek aktuelnog albuma "Plavi avion". Ipak, najavljeno je da ćemo imati prilike da čujemo i poneku novu pesmu! Od stvari sa novog albuma koji trenutno priprema, Rundek kaže da će, sa violinistkinjom Isabel i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem, na koncertu (najverovatnije) izvesti "Vitamine", "Midnight Calypso", "Mostove" i možda još ponešto.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1700 dinara za gornji deo kluba, bliži bini i 1200 dinara za donji deo (dalji od bine). 

Brojevi telefona za informacije i rezervacije su: 063.594.294 i 063.594.054.

Požurite, interesovanje je ogromno!

Koncert počinje u 21:30.

Ostavi
komentar

Povezano