Koncerti

24.08.2021.

Rundek & Ekipa i po koja lipa
Rundek & Ekipa i po koja lipa

"Brisan prostor"

Taman kada izustite da bi tonci mogli samo malo da ih pojačaju, Darko Rundek završava pesmu i kaže da mu je drago da smo se okupili u prostoru Botaničke bašte "Jevremovac", ispod ovog lepog drveća gde možemo da osetimo sopstvenu razmeru. BOOM! Darko dalje obrazlaže da su s tim u vezi on, Ekipa i organizatori odlučili da ne dovuku veliki saund sistem i prave buku. Sve je jasno. Hvala lepo!

Ovakav nepretenciozni potez jednog od najvoljenijih muzičara bivše Jugoslavije nije prošao nezapaženo. Pesme sa novog albuma "Brisani prostor" proštepane Darkovim i hitovima grupe Haustor prava su mera i opomena da smanjimo doživljaj na sve teme i samo tako ćemo možda imati šanse da preživimo. 

Trajne plastične čaše su deljene na ulazu. Lep poklon nekome ko nije mogao da dođe na koncert, a voli repertoar Darka Rundeka. 

Ono što je dobro po Beograd je da još uvek ima gde i zna kako i koga da dovede Beograđanima. To ne sme da se uzme zdravo za gotovo. 

Večerašnji koncert je, kao i ovaj sinoć, rasprodat. Ako uspete da dođete do ulaznice za sredu, učinite sebi uslugu i povedite nekoga koga volite. 

Natrčali smo i na trud korisnika Dionizije 2000 koji je bio ljubazan da okači video sa koncerta na YouTube. 

 

Ostavi
komentar

Povezano