Koncerti

22.02.2013.

Robbie Williams dolazi u Zagreb!!! Robbie Williams
foto: Kombank Arena PR Photo
Robbie Williams dolazi u Zagreb!!!

Mega zvezda i tiha patnja većine devojaka i žena, bad boy neodoljivog osmeha, Robbie Williams, dolazi u Zagreb

Njegova turneja u okviru koje je zakazan i zagrebački koncert, predviđena je za koncerte na stadionskim prostorima za čega je Maksimir idealan dok Beograd, kako saznajemo, nema adekvatan prostor koji bi mogao da primi tako zahtevnu produkciju. Zato je odluka pala, da jedini koncert koji će održati u našem regionu bude Zagreb. Turneja pod nazivom "Take the Crown" kreće 19. juna u Mančesteru a koncert u Zagrebu biće održan 13. avgusta.

Robbie Williams je jedna od najvećih POP zvezda koje je Britanija ikada imala, poznat je po sjajnoj muzici, nebrojanim hitovima, spektakularnim živim nastupima, neodoljivom koketiranju sa publikom (čitaj: devojkama :-)) i mnogo čemu drugom. Karijeru je započeo kao član boy benda Take That ali je ubrzo započeo solo karijeru koja mu je donela planetarnu slavu. Izdao je 9 studijskih albuma, prodao je preko 70 ploča i - pažnja: ovo je jako važno za sve vas koji planirate da idete u Zagreb na ovaj koncert - ušao u Ginisovu knjigu rekorda jer je u samo jednom danu prodao 1.6 miliona karata za koncerte u okviru turneje "Close Encounters". Drugim rečima, toplo preporučujemo da svoje ulaznice nabavite što je pre moguće, a prodaja kreće uskoro, već u četvrtak 28. februara.

Ulaznice su kategorisane i postoji 7 različitih cena u zavisnosti od pozicije a cene se kreću od oko 3.800 dinara do 17.500 dinara. Kažemo "oko" jer su cene izražene u kunama pa je ovo slika u odnosu na današnji srednji kurs.

Ako se slučajno dvoumite da li da sebi priuštite ovaj spektakl, pogledajte snimak niže, po nama jedan od najboljih primera njegovih maestralnih nastupa, pa recite - da li verdi malo uštedeti i voziti se 400km tamo i 400 nazad. Mi kažemo - O DA!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano