Koncerti

02.04.2015.

Robbie Williams definitivno na beogradskom Ušću 17. juna! Robbie Williams
foto: PR Photo
Robbie Williams definitivno na beogradskom Ušću 17. juna!

Do 9. aprila cena karte svega 3.390 RSD

Koncert decenije muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robbie Williamsa i definitivno stiže u Srbiju!

„Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robbie najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu! Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu.

Kako je i zvanično potvrđeno na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu, organizatori ovog spektakla, Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, objavili su da je i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji.

Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji i počinju već od 3990 dinara, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje! Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, počinje od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima.

Za najbrže fanove, samo do 9. aprila, u prodaju biće pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3390 dinara!

Ostavi
komentar

Povezano