Koncerti

16.12.2014.

Repetitor po prvi put u Čačku
Repetitor po prvi put u Čačku

Kulturni centar Lift i Srpski pab, subota 20. decembar

Kulturni centar Lift i Srpski pab u subotu, 20. decembra, organizuju koncert na kom će po prvi put u Čačku nastupiti Repetitor i mladi požeški bend Trag.

Beogradski alternativni rok trio Repetitor trenutno je izuzetno tražen i koncertno aktivan. Do sada je održao više od 200 koncerata u 13 zemalja, a na svojim nastupima deluje energično i moćno. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, glas), Ana-Marija Cupin (bas, glas) i Milena Milutinović (bubnjevi). Repetitor postoji od 2005. godine i do sada je izdao dva albuma: "Sve što vidim je prvi put" (2008) i "Dobrodošli na okean" (2012).

U muzici mladih muzičara iz benda Trag izražen je uticaj bluza, progresiv i psihodelik roka. Pored obrada rok hitova, stvaraju i svoju autorsku muziku, sa tekstovima koji pozivaju na razmišljanje. U 2013. godini osvojili su prvo mesto na omladinskom festivalu akustične muzike Unfestu sa pesmom "Daljina".

Koncert će se održati u lokalu Srpski pab, sa početkom od 21:30h. Ulaz je besplatan!

Koncert se organizuje u okviru projekta "ReAnimacija" koji realizuje Kulturni centar Lift, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Ostavi
komentar