Koncerti

10.05.2013.

Rastafari duh večeras (10. maja) u Božidarcu Killo Killo Banda
foto: Vračar Rocks PR Photo
Rastafari duh večeras (10. maja) u Božidarcu

Trostruki reggae koncert

Večeras, (petak 10. maj) u Božidarcu nastupaju 3 izuzetna domaća reggae sastava:  Smoke’n’Soul, Aman Zaman i Killo Killo Banda. Ovaj trostruki kocert deo je programa Vračar Rocks.


Smoke'n'Soul je osmočlani sastav iz Beograda koji živi i svira reggae od 2002. Već 2003. proglašeni su za najbolji demo bend u Srbiji. Upravo su izbacili genijalan novi singl „Give Thanks and Praises“. (poslušajte klikom OVDE). Oni zvuče kao da su svi rođeni na Jamajci i ovo je prava prilika da ih čujete uživo ako do sada već niste.

Killo Killo Banda je bend iz Novog Sada koji je upravo izbacio svoj drugi album pod nazivom „Berba“ na kom se nalazi čak 14 pesama. Ovi momci kombinuju opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Večeras u Božidarcu premijerno sviraju nove pesme.

Aman Zaman je reggae – dub – ska bend iz Svilajnca koji funkcioniše od 2008. godine. Prošle godine su izbacili singl  „Samo neka gori“ koji je naišao na izuzetan prijem kod publike što im je verovatno dalo „extra bust“ za dalji rad tako da su trenutno u fazi snimanja novih pesama od kojih će neke publika Božidarca večeras imati priliku da premijerno čuje.

Ulaznice se u pretprodaji mogu naću u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 400 dinara a na ulazu na koncert cena karte će biti 500 dinara. Sve kreće u 20h.

Ostavi
komentar

Povezano