Koncerti

16.06.2014.

Rambo Amadeus u utorak (17. juna) u Ateljeu 212 Rambo Amadeus
foto: Mascom PR Photo
Rambo Amadeus u utorak (17. juna) u Ateljeu 212

Rambo Amadeus (za intervju kliknite OVDE) je čitavim tokom svoje intrigantne karijere na  živim nastupima uvek prelazio granicu klasičnih koncerata, stremeći teatru i zahtevnoj impro sceni.

Svojim stand up izletima, konferansama, gegovima, duhovitim opaskama, digresijama, mimikom i scenskim pokretom slobodno se može  reći da  je izgradio uspešan krosover virtuozne muzike i modernog teatra. 

Atelje 212 mu je sa zadovoljstvom ponudio svoju scenu, na kojoj će ovaj umetnik, uz pomoć svog orkestra i nekoliko mladih glumaca dokazati da žanr, koji je tokom svoje jedinstvene karijere izgradio, bliskiji pozorišnoj sceni i rafiniranoj pozorišnoj publici  od klasičnih koncertnih bina, koje su ga u njegovim pozorišnim izletima i uzletima prilično ograničavali.

Posetioci će moći da uzmu specijalno izdanje komplet albuma nazvan “Six Pack”. Komplet sadrži albume: “Hoćemo gusle”, “O, tugo jesenja”, “Psihološko propagadni komplet M91” “Mikroorganizmi”, “Titanik” i prodavaće se po promotivnoj ceni od 1.500 dinara.

Nastup Ramba Amadeusa zakazan je za utorak, 17. jun u 20 časova.

Cena ulaznice je 800 i 1500 dinara, a deo prihoda Rambo Amadeus će uplatiti u fond za poplave.

Ostavi
komentar