Koncerti

28.03.2013.

Psihodelija u Božidarcu u petak 29.3. Consecration
foto: PR Photo
Psihodelija u Božidarcu u petak 29.3.

Tri benda u okviru Vračar Rocks programa

U petak 29. marta, u okviru programa Vračar Rocks! u Božidarcu nastupaju domaći sastavi Consecration i Temple Of The Smoke kao i gosti iz Grčke, bend Afformance.

Consecration je beogradski bend koji funkcioniše punih trinaest godina a njihov zvuk je mashup psihodeličnog roka 70-ih i modernog metala. Iza sebe imaju tri studijska albuma - “Aux” (2008),  “.avi” iz 2010. koji je dobio prilično laskave kritike i proglašen za jedan od najboljih i najvažnijih albuma u regionu u poslednjih nekoliko godina i “Cimet”, koji je objavljen u ponedeljak 25. marta 2013.

Temple of the Smoke je takođe beogradski sastav koji se u trenutnoj postavi svira od 2010. godine. Njihov zvuk je psihodelic rock a sami kažu da su okrenuti instrumentalnom istraživanju zvuka, melodije, aranžmana i različitih žanrova. Svoj prvi album “…Against Human Race” objavili su za moskovski R.A.I.G. label tako da je izdanje distribuirano širom sveta zavredivši priličnu pažnju i pozitivne kritike. Sredinom prošle završili su i drugi album “The Lost Art of Twilight” koji je u decembru 2012. godine izašao kao digitalno izdanje, a vinilno LP izdanje i CD pojavili su se u januaru 2013.

Afformance je petočlani grčki bend iz Atine koji svira eksperimentalnu postrock muziku. Trenutno su na istočnoevropskoj turneji u okviru koje dolaze i u Beograd.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u prodavnici Felix (TC Sremska) po ceni 300 dinara, a na ulazu na koncert cena karte biće 500 dinara. (ako karata bude bilo).

 

Ostavi
komentar

Povezano