Koncerti

19.09.2013.

Prti Bee Gee proslavljaju 10 godina od izlaska prvog albuma! Prti Bee Gee
foto: PR Photo
Prti Bee Gee proslavljaju 10 godina od izlaska prvog albuma!

Bašta KST-a, 27.9.

Zvuči neverovatno ali prošlo je već punih 10 godina od kako je hip – hop dvojac Prti Bee Gee izbacio svoj prvi album “Grejtest Hits”. Naravno, kao i albumi mnogih njihovih kolega i ovaj je zbog “degutantne tematike” bio totalno zanemaren od strane medija ali mu to ništa nije smetalo da postane jedno od kultnih izdanja ovog žanra na domaćoj sceni i da na neki način postavi zahtevan domaći zadatak svima koji su se kasnije odvažili na isti put.

Prti Bee Gee su na radost fanova širom regiona u narednim godinama izbacili još tri izdanja od čega je poslednji i još uvek aktuelan “Bez Šećera” iz 2012. Kao što i dolikuje žanru kroz svoje rime oni obrađuju teme iz velike trilogije: seks, droga i nasilje ali sa puno inteligentnog humora koji relaksira i teške teme čini pitkim i zabavnim.

Desetogodišnjicu ovog, sada već klasika, Prti Bee Gee će zajedno sa fanovima obeležiti koncertom u Bašti KST-a, 27. septembra. Podrška slavljenicima su: Bad B, Bigru i Paja Patak, Lou Benny i DJ Bdat Dzutim (Bad Copy).

Karte u pretprodaji koštaju 500 dinara i mogu se kupiti na blagajni KST-a i u Zla Zla Šteku.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano