Koncerti

06.09.2013.

Peter Gabriel (ipak) u Beogradu, 5. oktobra Peter Gabriel
foto: Kombank Arena PR Photo
Peter Gabriel (ipak) u Beogradu, 5. oktobra

Proslava 25 godina od izlaska kultnog albuma "So"

Svetska pop legenda, autor hita “Sledgehammer” koji je ušao u istoriju kao najizvođeniji video svih vremena, Peter Gabriel, nastupiće u Kombank Areni, 5. oktobra.
 
Ovaj koncert je prvobitno planiran za Zagreb ali je organizator koncerta, Live Nation, doneo odluku da nastup ipak premesti u Beograd. 
 
Nakon nedavnog objavljivanja reizdanja albuma "So" hvaljenog kako od strane publike tako i od kritike, kao i nakon uspešnih nastupa po Severnoj Americi, Peter Gabriel spreman je da turneju “Back To Front” donese i u Evropu. Gabriel će u Kombank Areni nastupiti sa originalnom postavkom svog “So” benda, daće presek najboljih delova svoje karijere kao i izvesti sve pesme sa albuma “So”.
 
Objavljen 1986.g. "So" je postao jedan od albuma koji je obeležio muzičku eru i osvojio niz međunarodnih priznanja. Samo u SAD-u, album je prodat u 5 miliona primeraka!
 
Jubilej od 25 godina od izdanja albuma “So” pruža mogućnost publici da istraži kako je album nastao, životne priče koje se kriju iza svake pesme, uvidi kako su pesme sa godinama sazrevale i evoluirale a sve to u izvanrednom nastupu uživo.
 
Ulaznice za koncert u Kombank Areni, 5. oktobra biće u prodaji od petka, 6. septembra po cenama od 3500 do 5500  dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i Eventim-a.  
 
Ostavi
komentar