Koncerti

08.01.2013.

Perpetuum Mobile u Bitefartcafeu u subotu 12. januara Perpetuum Mobile
foto: www.perpetuummobileband.com
Perpetuum Mobile u Bitefartcafeu u subotu 12. januara

Odlična svirka i promocija demno albuma

Perpetuum Mobile je bend koji je okupljen još davne 1998. godine ali je pretrpeo brojne promene članstva. 2011. godine gitarista benda Goran Nimčević je tragično preminuo a na njegovo mesto je došao Vladimir Rusić. Pored njega bend danas čine: Danka Adamov - vokal, Dragan Malinović - klavijature, Stanko Patarčić - bubanj i Danijel Davčik - bas gitara.

Kao i mnogi bendovi koji počinju da sviraju i Perpetuum Mobile je isprva bio cover bend a kretali su se na žanrovskim relacijama: house, acid jazz, funk i jazz rock. Od 2004. godine rade na autorskoj muzici ne vezujući se previše za konkretan žanr ali veoma obraćajući pažnju na vrhunsku svirku i prepoznatljiv zvuk. Pesma "Can't Stop" je prva za koju su snimili spot pre oko pet godina, a drugi spot za sjajnu stvar "Obey Me" postigao je prilično velik uspeh i zavrteo se na MTV Adria. Ovih dana su konačno izbacili i debi album pod nazivom "Ft" koji je dostupan za free download na EXIT sajtu.

Ove subote, 12. januara, Perpetuum Mobile svira u BITEFARTCAFEU i naravno pored svojih starih stvari i velikih hitova predstaviće i pesme sa svog prvenca.

Sve kreće u 23h.

Ostavi
komentar

Povezano