Koncerti

18.11.2014.

Oscar Mulero 28. novembra u Beogradu Oscar Mulero
foto: PR Photo
Oscar Mulero 28. novembra u Beogradu

Španska techno inkvizicija u klubu Drug§tore

Svako ko iole voli techno pravac muzike, mora da čuo za Oscara Mulera, Španca koji je jedan od simbola techno-a svoje rodne zemlje!

Osacr Mulero hara scenom Evrope i sveta već dvadeset godina, a poslednju dekadu je ,pored DJ-inga, posvetio više nego uspešnom producentkom radu. Vlasnik je dve etablirane etikete – WARM UP i Pole Recordings, u okviru kojih rade nama poznati izvođači poput Perca, Jonasa Knoppa, Surgeona i drugih.

U petak, 28. novembra, Mulero gostuje u našem klubu Drug§tore, gde će uz domaću podršku koju čine Filip Xavi i Mirko Lazarević, napraviti atmosferu za pamćenje, a da li će iste večeri nastupiti i eklektični Dr Smoke, Mulerov alterego – ostaje da vidimo!

Cena karata za predstojeći spektakl iznosi 690 dinara do danas, posle čega će cena se popeti 890, a na dan nastupa, cena će na ulazu u klub biti 1000 dinara.

Za dolazak ovog neverovatnog DJ-a i producenta, treba da zahvalimo agenciji Power Source Music, koja najavljuje odličnu sezonu ove zime, jer je Mulerovo gostovanje prvo u serijalu nezaboravnih žurki!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano