Koncerti

08.05.2014.

Ogromno interesovanje za koncert Vlade Georgieva Vlado Georgiev
foto: PR Photo
Ogromno interesovanje za koncert Vlade Georgieva

Požurite sa kupovinom karata

Kako saznajemo iz tima Vlade Georgieva, interesovanje za njegov veliki koncert u Kombank Areni koji će biti održan u petak 16. maja, iz dana u dan je sve veće i veće!

U prodaju puštene i ulaznice za gornje tribine (nivo 400), sa obzirom na to da je ostalo još malo karata za parter i donje tribine (nivo 200). Cene ulaznica za nivo 400 su 1.000 i 1.200 dinara.

“Raduje me interesovanje publike i siguran sam da će svi zajedno sa mnom i mojim pratećim bendom uživati na koncertu. Biće to zaista spektakularno veče!”, izjavio je ovom prilikom čuveni Barba.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Kulturnog centra Beograda, Doma omladine, u tržnom centru “Ušće”, a dostupne su i online prodajom na sajtovima www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Inače, duhoviti video koji je juče objavljen na YouTube-u a u kom Segej Trifunović zbog devojke nevoljno kupuje karte za koncert Georgieva, za manje od 24 sata videlo je više od 130 hiljada ljudi!

Ako još niste, pogledajte o čemu se radi:

Ostavi
komentar