Koncerti

03.06.2014.

Noć za pomoć 10. juna u Domu Omladine Noć za pomoć
foto: Sa konferencije za štampu
Noć za pomoć 10. juna u Domu Omladine

Muzikom za ugrožene od poplava

U Domu omladine Beograda, u utorak 10. juna, održaće se humanitarno veče „Noć za pomoć“, na kojem će nastupiti naši brojni poznati muzičari, sa ciljem prikupljanja pomoći stanovništvu koje je stradalo u poplavama!

Na humanitarnom koncertu nastupiće Bajaga i Instruktori, Partibrejkersi, Van Gogh, S.A.R.S. i mnogi drugi, a sam muzički program održavaće se istovremeno na dva mesta – u Velikoj sali DOB-a i sali „Amerikana“. Svaki posetilac festivala „Noć za pomoć“ će donirati najmanje 1003 dinara (može dati i više), a celokupan prihod će biti prosleđen Crvenom krstu! Takođe, istog dana od 14 časova, na „Zidiću“ ispred Doma omladine biće organizovani nastupi, a publika će moći da donira novac u kutije Crvenog krsta koje će biti tu postavljene.

Inače, „Noć za pomoć“ predstavlja istovremeno prvu od dve centralne manifestacije kojima se slavi pedeset godina postojanja Doma omladine Beograda, jedinstvenog centra kulture i obrazovanja, koji, sa svojih oko 1600 programa i 400 hiljada posetioca godišnje, predstavlja jednu od najznačajnijih institucija kulture u Beogradu i Srbiji.

Festival „Noć za pomoć“ organizuju Dom omladine Beograda, MTV i Long Play, uz saradnju sa Crvenim krstom Srbije.

Kompletan lineup festivala objavićemo naknadno.

Pružite podršku! Vidimo se!

Ostavi
komentar