Koncerti

30.10.2013.

Neverne Bebe u Kombank Areni 28. decembra! Neverne Bebe
foto: PR Photo
Neverne Bebe u Kombank Areni 28. decembra!

Proslava 20 godina rada

Jedan od naših najboljih i najoriginalnijih rok sastava, Neverne Bebe, najavio je veliki beogradski koncert u Kombank Areni!

Neverne Bebe postoje od 1993. godine a nastup u Areni, zakazan za 28. decembar, biće kulminacija turneje kojom sastav slavi dve decenije rada a koja nosi naziv “Praštam – 20 godina sa vama”.

Da obnovimo malo istoriju:

Neverne Bebe su ogromnu popularnost stekle pojavljivanjem u, tada kultnoj, emisiji trećeg kanala 3K Dur u kojoj su bili “pratnja” kandidatima. Nešto stariji se sećaju da je upravo ova emisija bila prvo televizijsko takmičenje pevača amatera na našim prostorima a sa vrhunskim voditeljima, uvek kompetentnim članovima žirija i sjajnim kandidatima – veoma brzo postala je najomiljenija TV zabava za čitavu porodicu. Neverne Bebe su od samog početka, zahvaljujući vrhunskoj svirci, postali daleko više od pratećeg benda a publika koja je gledala ovaj serijal samo zbog njih postajala je sve brojnija.  

Interesantno je da su dve pevačice koje su se ranije takmičile u 3K duru, 2003. godine (kada je došlo do promena u sastavu benda) dobile poziv da postanu novi članovi! Bile su to sjajne Jana Šusteršić i Jelena Pudar koje su ovu ponudu prihvatile i u narednih osam godina ispisale neke od najlepših stranica biografije ovog benda. U aprilu 2011. godine Janu je zamenila Tijana Sretković koja je u bendu ostala do danas. Neverne Bebe, pored devojaka Jelene i Tijane, danas čine vrhunski muzičari: Milan Đurđević, Saša Ranđelović – Ranđa, Vladimir Ružičić – Kebac i Vladan Đurđević – Vlajko od kojih su samo Milan i Vladan bili u prvoj postavi koja je krenula sa radom davne 1993. godine.

Neverne Bebe iza sebe imaju čak šest studijskih albuma i oko 2000 koncerata održanih širom regiona uključujući i dva rasprodata Sava Centra 2007. godine! Nastupili su kao gosti grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu i na koncertu Lennia Kravitza u Beogradskoj areni 2008. godine. Ostvarili su saradnju sa svetski priznatim muzičarima među kojima je i Simon Phillips (album „Iza oblaka“), kao i sa eminentnim umetnicima iz regiona: Radomirom Mihajlovićem Točkom, Akijem Rahimovskim, Vannom i Vlatkom Stefanovskim. Neke od njih publika će biti u prilici da vidi i na koncertu u Areni.

Za Arenu Neverne Bebe pripremaju složen muzičko–scenski spektakl sa proširenom postavom benda koja će izvesti aktuelne singlove i sve stare hitove u novim aranžmanima i uz specijalne goste! Budući da Bebe inače imaju reputaciju jednog od najboljih koncertnih bendova u regionu, možemo očekivati fantastičnu svirku ali i odličan zvuk po najvišim tehničkim standardima a kuriozitet je da će upravo ovaj koncert biti snimljen kao prvokoncertno DVD izdanje u karijeri benda!

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni Kombank Arene i svim prodajnim mestima Eventima po cenama od: 1500 RSD za parter I 1900 za Fan pit dok tribune koštaju 1950 i 2250 RSD. 

Ostavi
komentar