Koncerti

17.03.2015.

Neverne Bebe u Kasini 19. marta Neverne Bebe
foto: Bojan Trailović
Neverne Bebe u Kasini 19. marta

Prognoza – bivša pivnica će biti krcata!

Na Terazijama, u muzičkom klubu “Kasina”, rok sastav Neverne Bebe, ovog četvrtka prirediće beogradskoj publici nezaboravno veče.
Dobre vibracije nesebično dele sa publikom, muzikom i versima gađaju u srca, evociraju uspomene. Iako neverne, bebe veruju u ljubav. Iza naziva koji asocira na neiskusne polaznike životne škole, sada se već krije prekaljeni bend. Skupina koja uskoro puni 22, lagano kreće u predsezonu klupskih nastupa.

Naime, pre pomenutog koncerta, nastupili su 14.marta u klubu “BBCC” u Lukavcu. Intimniji nastupi,u zatvorenim koncertnim prostorima, uvertira su i  najava za velike spektakle koji nas očekuju na leto. Procena je  da će bivša pivnica biti krcata, jer je ovo i neki vid podsetnice na kultne klupske nastupe s’ početka karijere ovih sjajnih umetnika. Posetioci će uživati u dobro znanim, starim hitovima poput “Boje duge”, “Da ima nas”, “Tužna pesma”, a provućiće se i neke novije numere, kao što su “Praštam” i “Kad te probude”. Za predstojeće nastupe Bebe najavljuju razna iznenađenja, a za najvernije fanove biće i nagrada. Svakako, pred nama je jedan sjajan događaj i dobra svirka.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 500 dinara u samom lokalu “Kasina”, ili pozivom na kontakt telefon za rezervacije 063/11-11-211.

Ostavi
komentar

Povezano