Koncerti

04.11.2013.

Natalie Cole sutra (5.11.) u Domu Sindikata Natalie Cole
foto: PR Photo
Natalie Cole sutra (5.11.) u Domu Sindikata

Promenjena lokacija koncerta

Na našem sajtu ste već mogli da čitate o dolasku ove mega zvezde, čuvene po svojim hitovima i većem broju Grammy nagrada, ali i po svom ocu, nezaboravnom Nat King Cole-u!

Ipak, došlo je do promena u organiziciji koncerta, pa se nastup pevačice neće održati u Kombank Areni, kako je prvobitno zamišljeno, već će biti u Domu Sindikata. Ulaznice koje su posetioci već kupili za Kombank Arenu, važiće i za ulazak u Dom Sindikata, uz prethodnu zamenu istih na blagajni Doma Sindikata.

Zamenu ulaznica moći ćete da obavite na blagajni Doma Sindikata, na sam dan koncerta, a u prodaju su uvedene i ulaznice čija cena iznosi 2000 dinara, pored postojećih koje se mogu kupiti po cenama od 2500, 2900, 3500 i 4500 dinara. Sve kupce ulaznica kategorije „parter gold“, prilikom zamene na blagajni Doma Sindikata, čekaće prigodni pokloni!

Ono što je najvažnije, koncerta će biti, i pozivamo vas još jednom da ne propustite ovaj muzički spektakl, na kome ćemo čuti Nataline pesme sa novog albuma „En Español“ ali i najveće hitove iz njene dugogodišnje karijere!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano