Koncerti

17.09.2013.

Natalie Cole po prvi put u Beogradu Natalie Cole
foto: PR Photo
Natalie Cole po prvi put u Beogradu

Kombank Arena, 5.novembar

Dobitnica zavidnog broja Grammy nagrada, ćerka legendarnog džez i pop umetnika Nat King Colea, Natalie Cole nastupiće, prvi put u svojoj karijeri, u Beogradu, u Kombank Areni na koncertu koji je zakazan za 5. novembar.

Ulaznice će biti u prodaji od srede, 18. septembra.

Natalie Cole je karijeru započela početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih prebacila na pop i R&B a zatim, devedesetih nastavila koracima svog oca bazirajući se na tradicionalnom popu kome je ostala verna do 2010. godine. Od 1976. do 2009. osvojila je neverovatnih devet Grammy nagrada! 

Svoj put ka zvezdama započela je 1975. godine objavljivanjem debi albuma “Inseparable” koji joj je doneo singl broj jedan na top listama "This Will Be (An Everlasting Love)" i dve Grammy nagrade za Najboljeg novog izvođača i Najbolje žensko R&B izvođenje.

Zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih dobila je već 1977. godine.

Povratnički album “Unforgettable... With Love” iz 1991. vraća je na velika vrata svetske muzičke scene. Sa njega se izdvojio duet sa ocem Nat King Colom, nastao korišćenjem njegovog snimka iz 1961. Album je pet nedelja bio najslušaniji na svetu, doneo joj je čak šest Grammy nagrada i tiraž od preko 14 miliona kopija.

Uporedo je gradila i glumačku karijeru i do sada ima više od 300 pojavljivanja među kojima su i uloge u popularnim serijama "Law and Order" i "Touched by an Angel".

Ostavi
komentar

Povezano