Koncerti

29.06.2017.

MjuzNews predstavlja: Luke Black LIVE
MjuzNews predstavlja: Luke Black LIVE

U Kc GRAD-u

Portal MjuzNews i Kulturni centar GRAD vas pozivaju na Luke Black LIVE,
koncert mladog kantautora i producenta koji je nakon ugovora sa prestižnom izdavačkom kućom imao brojna izdanja i nastupe širom planete, te u protekle dve godine,
kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.

Vreme je da i domaća publika uživo čuje singlove „D-Generation“, „Demons“, „Holding On To Love“, „Seek & Hide“ i poslednji koji je inspirisan noćnim životom Beograda - „Walpurgis Night“!

Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luke Black, početkom 2015. godine je postao prvi solo artist iz Srbije kojeg je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu!

Za Universal Music Group je do danas izdao dva EP-a i šest singlova!Nakon zapaženih nastupa u Austriji i Hrvatskoj, Luke Black bio je u užem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji proleća prošle godine. U Kini željno čekaju njegov povratak nakon tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou prošlog leta. Od nastupa u Italiji, posebno se izdvaja onaj u San Marinu. Tokom poslednjeg Berlin Alternative Fashion Week-a, nastupao je u čuvenom Berghainu na modnoj reviji Ivane Pilje, nakon čega je usledio poziv za još jedan klupski nastup u tom gradu.

Koncert će se održati u subotu, 15. jula! Luke Black će biti dostupan za potpisivanje diskova već od 20h, a muzički program će trajati do kasno u noć! 

Široki spektar žanrova pokriće muzički selektori Bagira i Vojkan Bećir.
Sam uvod u koncert napraviće mladi
Vasso i Tropikal Disco svojim DJ setovima.

 

Pred ovaj koncert, mladi muzičar objaviće nekoliko izvedbi pesama snimljenih na neobičnim lokacijama širom Beograda.

Odlučio sam da u susret koncertu u Beogradu napravim nekoliko interesantnih muzičkih sesija na neobičnim lokacijama po gradu, koje ću sa publikom da podelim kroz autentične video spotove. Prvi od njih nastao je u taksiju! Na snimanju je bilo mnogo zanimljivo, vozili smo se kroz Stari Grad, Novi Beograd, obišli Brankov i Novi most, a u nekim trenucima su nam ljudi aplaudirali iz susednih automobila - kaže Luke Black.

 

 

Pratite LukeBlackMusic na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu!

Recite nam da li dolazite! 

 

Ostavi
komentar

Povezano