Koncerti

29.06.2015.

MjuzNews intervju: Vukašin Brajić Vukašin Brajić
foto: PR photo
MjuzNews intervju: Vukašin Brajić

Vukašin Brajić će 1. jula nastupiti kao predgrupa Anastaciji u Kombank Areni, a pred svoj veliki nastup za MjuzNews u kratkom intervjuu govori o muzici koju trenutno sluša, posvećenosti onome što radi i letnjim festivalima. 

MjuzNews: Voliš da radiš obrade pesama. Na osnovu čega odlučuješ šta ćeš da obradiš?

Vukašin: Ne doživljavam to kao obrade. Više kao ličnu interpretaciju pesama koje lično volim da slušam i za koje bih voleo da sam ja napisao i lično snimio. 

MjuzNews: Nastupaćeš kao predgrupa Anastasiji u Kombank Areni. Cela priča sa muzičkim takmičenjima izgleda pali. Koji je najveći korak posle učešća u Operaciji trijumf i naravno nastupa na Evroviziji koji si napravio?

Vukašin:Ne mislim da je posle ovoliko vremena bitno takmičenje bilo koje vrste. Upornost i doslednost u onome što radiš je jedino što te održava u poslu. Nema većeg koraka od onog kad odlučis da ćes nečim da se baviš bez obzira na sve. 

MjuzNews: Koja imena slušaš trenutno? Da li imaš nešto da preporučiš? Nešto za šta možda nismo čuli.

Vukašin: Sjajno pitanje. :) Ali sumnjam da mogu da preporučim nešto što je potpuno nepoznato. Svakako, rado ću podeliti deo plejliste. Pored snažnog uticaja osamdesetih, tu su: Shinedown, Dayghtry, Sixx AM, David Cook, 3 Doors Down, Buckcherry, Brantley Gilbert...

MjuzNews: Da li ćeš ići na neki od letnjih festivala?

Vukašin: Nisam planirao. Imam utisak da su festivali izgubili svu vrednost koju su nekada imali. Da li je to posledica kompletne kulturne klime ili jednostavno nedostatak sredstava, ne znam... 

MjuzNews: Imaš priliku da pozoveš sve zainteresovane na svoj nastup u Areni jednom pesmom koja nije tvoja. Koja je to pesma?

Vukašin:Joan Jett – “I love RNR”. :) 

Ostavi
komentar

Povezano