Koncerti

13.09.2013.

Miško Plavi Trio: Večeras (13.9.) u Mikseru Miško Plavi Trio
foto: PR Photo
Miško Plavi Trio: Večeras (13.9.) u Mikseru

Miško Plavi Trio čine (logično) tri vrhunska muzičara: Milivoje Petrović – Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Dunkić – Johnny.
 
Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista a sarađivao je sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, i dr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je odžao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova. 
 
Vasil Hadžimanov je prepoznatljiv prvenstveno kao frontmen Vasil Hadžimanov band-a, vodećeg fjužn sastava na ovim prostorima, a angažovan je i kao stalni klavijaturista grupe Darkwood Dub. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison-a, Rodney Holmes-a, David Binney-a, Danny Sedownick-a, itd. 
 
Srđan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u zemlji. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodišnjak. Bivši je član Vasil Hadžimanov band-a a nastupao je i snimao sa mnogim poznatim muzičarima i grupama: Bata Kovač, K2, Zana, Đorđe David, Dragoljub Đuričić, Fuzzbox. U 
 
Koncert Miško Plavi trija se održava večeras (petak, 13. septembar) u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Miško Plavi najavljuje uzbudljivo putovanje kroz svet muzike, a svirka počinje u 21h. Karte se mogu kupiti u Mikser House-u i svim drugim prodajnim mestima Eventima. Cena karata je 700 dinara.  
 
 
Ostavi
komentar

Povezano