Koncerti

08.02.2016.

Massimo pred beogradskom publikom za Dan zaljubljenih Massimo Savić
foto: Sanja Bachrach i Mario Kristofic
Massimo pred beogradskom publikom za Dan zaljubljenih

Poznati hitovi u novom aranžmanu uz orkestar Zagrebačkih solista

Massimo Savić će 14. februara, na Dan zaljubljenih, održati koncert u beogradskom Sava centru, gde će mu gost biti kamerni orkestar Zagrebački solisti. Neposredno pred susret sa beogradskom publikom Massimo je objavio novi singl "Ne dam grijehu na tebe“ koji je skinut sa albuma "1 dan ljubavi".

"Ja sam samo jedan od milijuna i milijuna ljudi kojima je ljubav bila i jeste inspiracija. I zato je to česta tematika mojih pjesama. Kao i kod prethodne Amilove pjesme, čim sam čuo demo snimku ('Ne sam grijehu na tebe') znao sam da smo na tragu posebne pjesme", kaže Masimo.

U vezi odabira specijalnih gostiju za predstojeći koncert, orkestra Zagrebački solisti, Massimo objašnjava: "Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima, jer mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim Bg publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih uspješnica s akcentom na posljednji album. Mislim da će sudar Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog banda rezultirati jednom glazbenom supernovom".

Ostavi
komentar

Povezano