Koncerti

26.02.2014.

Massimo: Mini turneja u Srbiji Massimo
foto: Longplay PR Photo
Massimo: Mini turneja u Srbiji

Kragujevac, Užice i Niš

Massimo Savić će, na samom početku proleća, održati srpsku mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 20. marta u kragujevačkoj Plazi, 21. marta u Gradskom kulturnom centru Užice i 23. u Domu vojske u Nišu.

Masimo nameravada publici u Kragujevcu, Užicu i Nišu priredi muzičko putovanje kroz njegovu tri decenije dugu uspešnu karijeru, uz mnoštvo hitova – od novijih "Suze nam stale na put", "Iz jednog pogleda", "Zar više nema nas" i "Tišina", do kultnih starih pesama kao što je "Sjaj u tami".

"Bit će to izvrsna prilika da ponovo podjelim iskrenu emociju sa mojom publikom u Kragujevcu, Užicu i Nišu. Ljudi tamo sigurno već dobro znaju da moji nastupi nisu odrađivanje posla. Ja proživljavam glazbu.  Ne znam što znači 'pjevaj tako da se štediš", poručuje Masimo.

Ulaznice za Masimove koncerte u Kragujevcu, Užicu i Nišu prodaju se preko mreže Eventim i Ticketline.

U Kragujevcu je 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara. Mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i u Arena Fun Factory-u. Karta je za koncert u Užicu u pretprodaji 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara. Za koncert u Nišu ulaznica za parter košta 1.000 dinara, a za balkon 900 dinara, a prodaja ide i na blagajni Doma vojske, u Vintage shop-u, Music House-u i Energy music shop-u.

 

Ostavi
komentar

Povezano