Koncerti

02.09.2013.

Mark Lanegan večeras (22.10.) u DOB-u Mark Lanegan
foto: Dom Omladine PR Photo
Mark Lanegan večeras (22.10.) u DOB-u

Oduševljen domaćom publikom, rešio da nas ponovo poseti!

Mark Lanegan, pevač, pesnik i kompozitor i bivši lider sastava Screaming Trees poznat je (izmeđuostalog) i po legendarnim saradnjama sa imenima kao što su Kurt Cobain, Isobel Campbell (Ex Belle and Sebastian) i Mad Season!

Domaća publika je imala prilike da ga čuje i vidi pre svega 11 meseci kada je održao koncert za pamćenje u beogradskom Domu Omladine u Sali Amerikana. Izgleda da ovaj nastup nije ostao urezan u pamćenje samo publici već i samom Marku, koji je, oduševljen prijemom domaće publike odlučio da nas poseti ponovo!

Lanegan će ovoga puta nastupiti 22. oktobra, u velikoj Sali Doma Omladine a ovaj koncert je deo njegove ekskluzivne akustične turneje kroz koju promoviše čak 2 nova studijska izdanja!

Na pozornici Velike sale DOB-a pridružiće mu se i Duke Garwood i Lyenn, ali i još nekoliko (za sada) tajnih aduta. Koncert će biti akustičan, a Lanegan i Garwood će predstaviti svoj zajednički album “Black Pudding”, kao i Laneganov album s obradama “Imitations“, na kome se nalaze pesme koje su Markovi roditelji slušali dok je bio mali, uz poneku pesmu njegovih prijatelja.

Ulaznice za koncert Marka Lanegana su u pretprodaji na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.500 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.800 dinara.

Ukoliko obožavate Nirvanu i Pearl Jam, nemojte nikako propustiti ovaj koncert!

Ostavi
komentar

Povezano