Koncerti

17.10.2013.

Mariza, ponovo u Beogradu! Mariza
foto: Longplay PR Photo
Mariza, ponovo u Beogradu!

Sava Centar, 12. decembar

Nakon nekoliko fantastičnih koncerata u Beogradu od kojih je poslednji bio 9. maja ove godine u Sava Centru, kraljica fado muzike, Mariza, ponovo dolazi u domaću prestonicu. Ona će ovog puta nastupiti 12. decembra, ponovo u velikoj sali Sava Centra.

"Kad se popnem na pozornicu, zatvorim oči, otvorim srce i zapevam. Želim da ljude duboko dirnem svojom pesmom. Zahvalna sam što mi se pruža prilika da to još jednom uradim u Beogradu", poručuje Mariza, pred povratak u veliku dvoranu Sava centra koju je punila u više navrata proteklih godina.

Najpopularnija portugalska fado pevačica dolazi u Beograd u okviru svetske turneje “Mariza 2013”, sa kojom se vratila na međunarodnu scenu nakon što se privremeno povukla zbog majčinstva.

Mariza trenutno radi i na novom albumu, planiranom da se pojavi do kraja 2013. godine, tako da nije isključena mogućnost da u Beogradu izvede neke nove pesme, pored njenih starih fado favorita kao što su “Rosa Branca”, “Meu Fado Meu”, “Chuva”, “Oh Gente Da Minha Terra”, “Barco Negro”

Ulaznice za Marizin beogradski koncert biće u prodaji od sledeće nedelje po cenama od po 1.800, 2.200, 2.700 i 3.300 dinara, na blagajni Sava centra, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreže Eventim. Organizator koncerta je Long Play.

Ostavi
komentar

Povezano