Koncerti

03.08.2016.

Marco Faraone u petak u Barutani! Marco Faraone
foto: PR photo
Marco Faraone u petak u Barutani!

Osvoji karte za nastup

Marco Faraone je zadužen za prvi avgustovski party u Barutani, koji će se održati u petak, 5. avgusta. DJ čija je zapaljiva energija live nastupa privukla pažnju svetske publike družiće se sa domaćom publikom na najlepšoj muzičkoj pozornici.

Ovaj Italijan je praktično odrastao u muzici. Njegov otac  je krajem 80-ih bio DJ na lokalnoj radio stanici, a okružen različitim muzičkim uticajima, Marco je počeo da se bavi hip-hopom. Ubrzo je postao fasciniran muzikom 90-ih godina prošlog veka, a sve aktivniji rad na produkciji doveo je i do njegovog prvog izdanja „Arabia“ 2008. godine. Međutim, zvanično se probija 2010. godine uz EP „Strange Naighbors“.

Ovo je bila prava prekretnica u karijeri i on  postaje rezident poznatog Tenax kluba u Firenci koji je ugostio mnoga velika imena svetskog DJ-inga, kao što je Adam Beyer, Loco Dice, Ricardo Villalobos, Dixon, Ben Clock, Carl Cox, Nina Kraviz, Solomun i Chris Liebing.

Kao domaća podrška Faraoneu u Barutani ovog petka nastupiće Roxa, MarkyZ i TKNO. Karte se mogu kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara.

U saradnji sa organizatorima događaja, delimo 2x2 karte! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete svoje podatke i podatke osobe sa kojom želite dobro da se provedete na mejl pokloni@mjuznews.com do kraja 4. avgusta. Srećno!

Ostavi
komentar

Povezano