Koncerti

13.06.2014.

Marčelo i Iskaz u Barutani 21. juna Marčelo
foto: PR Photo
Marčelo i Iskaz u Barutani 21. juna

Jedan od najinteresantnijih muzičara domaće scene, Marčelo i pančevački sastav Iskaz održaće u subotu, 21. juna, koncert u beogradskom klubu Barutana.

Publika će biti u prilici da čuje sve dobro poznate stare pesme, ali i pretpremijerno nove numere sa nadolazećeg Marčelovog albuma „Napet show“, kao i sa upravo izašlog  Iskazovog  albuma „Tanatos“.

Posle koncerta u decembru prošle godine na kojem je Marčelo obeležio desetogodišnjicu izlaska albuma „De Facto“, publika će ponovo biti u prilici da čuje i vidi jedan duži nastup popularnog hip hopera i pisca.

Ono što ovaj koncert izdvaja od prethodnih je repertoar, koji će biti obogaćen i pesmama sa novog, petog po redu, studijskog albuma „Napet show“.  Do sada su sa ovog izdanja objavljene pesme „Laž” i „Pegla”, pre njih je izašla pesma „Čep”, i sve tri stvari su naišle na veoma dobar odziv kod publike. Marčelov novi album u prodaji će se naći u početkom septembra ove godine.

Pančevački hip hop bend Iskaz će svirati sa Marčelom, ali će imati „solo“ deo koncerta u kome će predstaviti pesme sa svog četvrtog albuma „Tanatos”, koji je na Deezerovoj listi albuma proveo dve nedelje na prvom mestu. Kao i prethodni albumi i „Tanatos“ stilski predstavlja fuziju više muzičkih žanrova od kojih dominiraju hip hop, funk, metal, dubstep i reggae.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara na svim mestima Eventima i Gigstixa, i online na sajtovoma Eventima i Gigstix. Deo prihoda od prodaje ulaznica biće uplaćen stanovništvu ugroženom u poplavama, koje su nedavno zahvatile Srbiju i region.

Ostavi
komentar

Povezano