Koncerti

10.11.2013.

Marčelo: 10 godina od izlaska debi albuma "De Facto" Marčelo
foto: PR Photo
Marčelo: 10 godina od izlaska debi albuma "De Facto"

Obeležavanje koncertima u Domu omladine (7.12.) i klubu Quarter (13.12.)

Prošlo je tačno deset godina od momenta kada je debitantski album „De Facto“ Marka Šelića, poznatijeg kao Marčelo, ugledao svetlost dana!

Kao što smo već pisali, srpska scena je tada dobila jednog od najoriginalnijih hip-hop izvođača, a „De Facto“ je te 2003. bio najprodavaniji hip-hop album godine, i prvi album, na kome su, posle rata, sarađivali i drugi izvođači iz regiona!

Povodom ovog jubileja Marčelo će napraviti dva koncerta, u Domu omladine, 7. decembra, i u novosadskom klubu The Quarter, 13. decembra, gde će, zajedno sa pančevačkim Iskazom i brojnim gostima, koji su sarađivali na ovom albumu, podsetiti publiku na pesme sa „De Facto“-a, ali će ovom prilikom izvesti i neke od pesama sa najnovijeg albuma „Napet show“, čiji je izlazak planiran na proleće sledeće godine!

Najnoviji album, peti po redu, najavljen je sjajnim singlom „Pegla“, koji je izašao pre nekoliko dana, i koji sad već ima preko 90 hiljada pregleda na YouTube-u!

Ulaznice za koncert u Domu omladine možete nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima, po ceni od 800 dinara, a zagrevka za ovaj jubilej kreće večeras u Požarevcu, u klubu KB, a nastavlja se u Subotici, 23.11., u klubu Mladost!

Vidimo se!

Ostavi
komentar