Koncerti

12.09.2013.

Manu Chao: Karte za parter rasprodate! Manu Chao
foto: AAA Production PR Photo
Manu Chao: Karte za parter rasprodate!

Hala sportova, subota, 14. septembar

Kao što smo mogli i očekivati, sve karte za parter za koncert legendarnog Manu Chaoa koji će biti održan u subotu 14. septembra u novobeogradskoj Hali sportova – rasprodate su!
 
Miljenik domaće publike u Beograd stiže dan ranije (u petak, 13. septembra), a za domaćine je spremio skromnu listu zahteva – što je i za očekivati ukoliko poznajete njegovu filozofiju i stil života. 
 
O tome koliko je frontmenu sastava La Ventura stalo da upozna sredinu u koju dolazi, svedoči i skromna rajder lista prema kojoj se od organizatora zahteva: suvo voće, oraščići, voda, masline, med organskog porekla, domaće pivo i rakija.
 
Manu u Beograd dolazi nakon Budimpešte u kojoj je pred preko 10.000 posetilaca spektakularno započeo ovu turneju pa sve ukazuje da će i Hala sportova biti prepuna.
 
Zbog očekivane gužve vrata Hale sportova za publiku se otvaraju već u 19h. Ska-pank sastav Samostalni Referenti počinju nastup u 20h, a čuveni Hornsman Coyote startuje sa svojim bendom u 20:45. Zvezde večeri Manu Chao La Ventura na pozornicu će izaći u 21:45
 
Preostale ulaznice za koncert možete kupiti online (klik OVDE) ili fizički u Corner Shopovima širom Srbije. Cena ulaznica je još uvek 2.500 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 3000 dinara.
 
 
Ostavi
komentar