Koncerti

28.01.2016.

Manje od mesec dana do koncerta Hladnog piva u Hali Sportova Hladno Pivo
foto: Vojan Koceic
Manje od mesec dana do koncerta Hladnog piva u Hali Sportova

Nabavite svoje karte na vreme

Ostalo je manje od mesec dana do koncertnog spektakla koji će, u Hali Sportova na Novom Beogradu u petak 26. februara, prirediti omiljeni rokeri regiona, Hladno Pivo.

S obzirom da je prošlo četiri godine od njihovog poslednjeg samostalnog nastupa u Beogradu i da fanovi sigurno već znaju sve pesme sa poslednjeg albuma “Dani zatvorenih vrata”, koji se na ovoj turneji promoviše, članovi benda jedva čekaju koncert u Beogradu.

 „Biti će puno suza i znoja, svaki naš nastup je maksimalno nabrijan, a pogotovo ukoliko je publika dio tog nastupa i diše s nama. Prvi koncert u Hali sportova prije sedam godina je jedan od onih nastupa koje ne možeš zaboraviti, cijela dvorana se tresla, prvih par pjesama od vriska publike nismo čuli što sviramo, a ton majstor je morao pridržavati mix pult da se kablovi ne iščupaju. Ne očekujemo puno manje niti ovaj put” poručuje Mile Kekin.

Zato pozivamo sve fanove da svoje ulaznice nabave na vreme, jer će karte po ceni od 1.150 dinara biti u prodaji još samo 3 dana. Od ponedeljka 1. februara cena karte na prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa će biti 1.350 dinara.

Ostavi
komentar