Koncerti

26.09.2018.

Mando Diao dolaze u Beograd!
foto: Youtube screenshot
Mando Diao dolaze u Beograd!

Za nešto više od dva meseca

Švedska indi rok grupa Mando Diao nastupiće prvi put u Beogradu ove zime! Koncert je zakazan za 7. decembar u 20h u Hali sportova Ranko Žeravica.
 
Mando Diao su za devetnaest godina postojanja snimili osam studijskih albuma, a najprepoznatljiviji ostaju zbog Give Me Fire iz 2009. godine sa kojih su se izdvojile Dance With Somebody i Gloria.
 
Njihov bosonogi nastup na EXITu 2010te ostavio je jak utisak na fanove u Srbiji, mnogi su se složili da je Mando Diao jedan od najboljih bendova savremene rok scene i jedan od bendova koji mora da se vidi uživo.
 
Značajne promene u zvuku ali i u toku karijere za Mando Diao, napravio je album Aelita koji ih je od alternativnog roka odveo ka synthpopu i new wave zvuku. Nisu svi fanovi bili srećni zbog ovog zaokreta, ali srećom im je hit Black Saturday doneo novu popularnost. 
 
Prošle godine izbacili su album Good Times koji je napravio balans između te dve struje koje su vodile ovaj bend, između njihovog originalnog, starog zvuka i onog kojem su stremili poslednjih nekoliko godina. U okviru promocije ovog izdanja, Mando Diao će prvi put nastupiti i u Beogradu.
 
Ulaznice po cenama od 2300 RSD (parter) i 2700 RSD (VIP, sedenje) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.
 
 
Ostavi
komentar