Koncerti

26.08.2014.

Magnifico & Serbian Army Orchestra 18.10. u Sava Centru Magnifico
foto: Longplay PR Photo
Magnifico & Serbian Army Orchestra 18.10. u Sava Centru

Retro šik muzika i „šminkerski“ spektakl!

Ako volite numere „Hir aj kam, hir aj go“, „Pukni zoro“, „Giv mi mani“, „Samo malo“ i druge, ne smete propustiti veliki koncert Magnifica i Serbian Army Ochestra-e (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije „Stanisalv Binički“), koji će se održati u Sava centru 18. oktobra!

Ova sjajna ekipa, koja je saradnju započela snimanjem muzike za film i TV seriju „Montevideo“, je do sada održala petnaest koncerata širom Slovenije, Italije i Švajcarske, a Beograd su ostavili kao veliku završnicu! Muzika koju sviraju Magnifico je okarakterisao kao „retro šik“, mešavina šlagera, laganog jazz-a i balkanskih melodija, a na koncertu u Sava centru pored Magnifica i orkestra „Stanislav Binički“ čućete i brojne specijalne goste.

Magnifico je povodom predstojećeg koncerta izjavio: „Pošto je Sava centar fina šminkerska dvorana, i mi ćemo svirati onako fino šminkerski. Sviraćemo muzičke teme i pesme iz oba 'Montevideo' filma, i neke moje starije stvari koje su aranžirane za orkestar. To je koncert pun emocija. Mešaju se suze i smeh, tuga i veselje. Ako vas to ne zanima, dođite zato što stvarno dobro izgledamo i odlično sviramo”!

Ulaznice za koncert možete nabaviti na blagajni Sava centra i putem prodajne mreže Eventim od 2. septembra, po ceni od 1500, 1800, 2200 i 2500 dinara.

Ostavi
komentar