Koncerti

29.06.2018.

Luke Black večeras u Elektropioniru
Luke Black večeras u Elektropioniru

Luke Black, mladi kantautor i producent, čija pojava i muzika kod nas donose dah svetske scene, održaće 29. juna koncert u Elektropioniru u Beogradu!
 
Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće Universal Music u prethodne tri godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene. Nakon uspešne turneje u Kini, domaća štampa okarakterisala ga je kao "novog Valtera", a ovogodišnji srpski predstavnici na Evroviziji Sanja Ilić & Balkanika odabrali su baš njega da napiše tekst za englesku verziju njihove pesme Nova deca.
 
Lukin talenat pretočen je i u njegove autorske pesme Demons, Holding On To Love, D-Generation i Walpurgis Night. Sve ove numere publika će imati priliku da čuje na koncertu u Cetinjskoj 15, ali i obrade pesama njegovih omiljenih autora kao što su Lady Gaga, Lana Del Rey ili Marilyn Manson. 
 
Luke Black će premijerno izvesti i neke od pesama koje će se naći na njegovom novom albumu, čija objava se očekuje sledeće godine. 
 
KARTA na ulazu: 300 rsd
 
Ostavi
komentar

Povezano